Le lien entre l’alimentation et les maladies cardiovasculaires
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
112 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.2+616.1 (2)
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (187)
Patologia sistemului circulator, a vaselor sanguine. Tulburări cardiovasculare (1025)
SM ISO690:2012
ZAVTONI, Ana-Maria, DUMITRAȘ, Cristina. Le lien entre l’alimentation et les maladies cardiovasculaires. In: One Health and Risk Management, 2023, nr. 2(S_Rez), supl. nr. 1, pp. 112-115. ISSN 2587-3458. DOI: https://doi.org/10.38045/ohrm.2023.SE.04
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
One Health and Risk Management
Supliment nr. 1 Numărul 2(S_Rez) / 2023 / ISSN 2587-3458 /ISSNe 2587-3466

Le lien entre l’alimentation et les maladies cardiovasculaires

DOI:https://doi.org/10.38045/ohrm.2023.SE.04
CZU: 613.2+616.1

Pag. 112-115

Zavtoni Ana-Maria1, Dumitraș Cristina2
 
1 l’Université d’Etat de Médecine et Pharmacie «Nicolae Testemitanu»,
2 Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“
 
 
Disponibil în IBN: 10 decembrie 2023


Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Zavtoni, A.</dc:creator>
<dc:creator>Dumitraș, C.</dc:creator>
<dc:date>2023-12-06</dc:date>
<dc:identifier>10.38045/ohrm.2023.SE.04</dc:identifier>
<dc:source>One Health and Risk Management S_Rez (2) 112-115</dc:source>
<dc:title>Le lien entre l&rsquo;alimentation et les maladies cardiovasculaires</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>