Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-05 12:20 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.5164.05 (1) |
Продукты животноводства и охоты (306) |
![]() MORARI-PIRLOG, Alisa, ПАВЛИЧЕНКО, Наталья, КАРАПИРЯ, Анатолий. Качество свинины в зависимости от живого веса при убое в условиях производства в южной зоне Республики Молдова. In: Zootehnie şi Biotehnologii agricole : materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova , 25 septembrie 2018, Chișinău. Chişinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 52(2), pp. 390-396. ISBN 978-9975-64-302-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole Vol. 52(2), 2018 |
||||||
Simpozionul "Zootehnie şi Biotehnologii agricole " Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 637.5164.05 | ||||||
Pag. 390-396 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
The main source of raw materials for the meat industry is livestock and poultry. Therefore, the state of agriculture, in general, and livestock production in particular in the republic directly affects the situation and activity of meat processing enterprises. The production of meat and meat products requires an integrated rational use of raw materials, an important factor of which is the preservation of the initial quality of the products during processing. |
||||||
Cuvinte-cheie Meat quality, slaughter weight kg, slaughter yield, live weight, primary raw materials |
||||||
|