pISSN: 1582-540X
| Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry |
Factor de impact CiteScore 2019 - 0.9 |
Factor de impact SJR 2019 - 0.234 |
Factor de impact SNIP 2019 - 0.215 |
|
Prezenta autorilor din străinătate
Limba de publicare
Articole ştiinţifice în: | Rezumate în: |
Engleza | 8 | Engleza | 9 |
Bulgara | 1 | Bulgara | |
Articole clasificate în funcție de domenii și cu DOI pentru anul 2023
Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate |
Articole | 1 | 86 | 0 |
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2023Clasificate | Înregistrate | Accesate | Descărcate |
Articole | 9 | 3147 | 88 |
Volume | 9 | 1934 | 43 |
Total | 18 | 5081 | 131 |