Articolul precedent |
Articolul urmator |
709 13 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-22 14:41 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.26:831.87 (1) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (448) |
LIMBI. LINGVISTICĂ. LITERATURĂ (8501) |
SM ISO690:2012 SIURIS, Andrei. Tehnologii inovaționale de valorificare a deșeurilor de la fabricile vinicole. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 21-22 iunie 2019, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2019, Ediția 3, pp. 216-220. ISBN 978-9975-3316-1-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 3, 2019 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" Bălți, Moldova, 21-22 iunie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.26:831.87 | ||||||
Pag. 216-220 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The paper presents some innovative technologies for water recovery from the production of alcoholic bavarage: wine yeast and vinasse. The technologies are described on the basis of researches carried out in two field experiments at the „Codru” Technological-Experimental Station from municipality Chisinau during the period 2011-2018. |
||||||
Cuvinte-cheie technologies, Wine Yeast, vinasse, fertiliser |
||||||
|