Articolul precedent |
Articolul urmator |
605 0 |
SM ISO690:2012 КИРИЛЮК, Владимир. Изменение содержания микроэлементов в процессе созревания вина. In: Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor: dedicat aniversării a 75 ani ai Universităţii Agrare de Stat din Moldova, 26 septembrie 2008, Chisinau. Chisinau, Republic of Moldova: CE UASM, 2008, Vol. 16, pp. 266-267. ISBN 978-9975-64-127-2. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor Vol. 16, 2008 |
||||||
Simpozionul "Agricultura modernă-realizări şi perspective" Chisinau, Moldova, 26 septembrie 2008 | ||||||
|
||||||
Pag. 266-267 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This paper presents the content and distribution of trace elements in juices and wines under condition of Moldova. The content of trace elements in juices and wines depends from a range of factors: ampeloecological, the chemical composition of geochemical medium and technological processes. |
||||||
Cuvinte-cheie juice, wine, trace elements |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Изменение содержания микроэлементов в процессе созревания вина"> <meta name="citation_author" content="Кирилюк Владимир"> <meta name="citation_publication_date" content="2008"> <meta name="citation_collection_title" content="Horticultură, viticultură, silvicultură şi protecţia plantelor"> <meta name="citation_volume" content="Vol. 16"> <meta name="citation_firstpage" content="266"> <meta name="citation_lastpage" content="267"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/266-267.pdf">