Influenţa aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor semiafumate realizate în reţeaua alimentaţiei publice
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
660 14
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-20 15:04
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637.52.3.05(478) (1)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
SM ISO690:2012
MORARI-PIRLOG, Alisa. Influenţa aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor semiafumate realizate în reţeaua alimentaţiei publice. In: Zootehnie şi biotehnologii , 25 septembrie 2015, Chișinău. CHIȘINĂU: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2015, Vol. 44, pp. 311-315. ISBN 978-9975-64-125-8.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 44, 2015
Simpozionul "Zootehnie şi biotehnologii"
Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2015

Influenţa aditivilor alimentari asupra calităţii salamurilor semiafumate realizate în reţeaua alimentaţiei publice

CZU: 637.52.3.05(478)

Pag. 311-315

Morari-Pirlog Alisa
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 27 martie 2019


Rezumat

We have made studies concerning the influence of food additives on the quality of smoked sausages that is realized in public food network.The quality of smoked sausages was determined in accordance with the basic requirements of current standards for this group of products.As for the food additives used in the manufacture of smoked sausages, denoted by the letter E through the alignment of European Union rules, mention, that contained both in the studied productsand in most food products, and for consumers is good information. The use of additives in food industry is somewhere between necessity and risk and therefore, it is necessarystrict control of the doses usedin the manufacturing process.

Cuvinte-cheie
smoked sausages, current standards, public use, additives, doses