Effect of nitrogen content in black currant buds on severity of gall mite injury
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
806 3
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-25 14:11
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.721:632.654 (1)
Fructe mici ale tufelror și ale plantelor ierbacee. Arbuști baciferi (130)
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977)
SM ISO690:2012
ZHIDYOKHINA, Tatiana, LAMONOV, V.. Effect of nitrogen content in black currant buds on severity of gall mite injury . In: Ştiinţa Agricolă, 2011, nr. 1, pp. 16-18. ISSN 1857-0003.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa Agricolă
Numărul 1 / 2011 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202

Effect of nitrogen content in black currant buds on severity of gall mite injury
CZU: 634.721:632.654

Pag. 16-18

Zhidyokhina Tatiana, Lamonov V.
 
Государственное научное учреждение Всероссийский научно-исследовательский институт садоводства им. И.В. Мичурина, Россия
 
 
Disponibil în IBN: 29 noiembrie 2013


Rezumat

Articolul prezintă date cu privire la analiza relaţiei dintre conţinutul deproteine şi azot nonprotein în mugurii de coacăză neagră şi gradul de de teriorare a plantelor de bifa. Studiile au fost efectuate pe soiuri de coacăză neagră cu diferite grade de rezistenţă la dăunători [Kipiana (fără afectare),Perun(3puncte), Little Prince (5 puncte)].Analizele au fost efectuate în diferite fenofaze de dezvoltare a plantelor (în stare de repaus profund, înaintede începerea vegetaţiei şi după finalizarea ei, în timpul perioadei de repaus fiziologic).Au fost determinate fenofazele, asupra cărora influenţa conţinutului diferitelor formedeazot este cel mai semnificativ.

Cuvinte-cheie
Azot proteic, Rezistenta la acarieni,

Coacăz negru