Articolul precedent |
Articolul urmator |
858 13 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-04-28 23:02 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
661.183.2 (22) |
Produse chimice (90) |
SM ISO690:2012 CEBAN (GÎNSARI), Irina, NASTAS, Raisa. Modificarea și caracterizarea cărbunelui activ din coji de nuci. In: Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației, 7 iunie 2017, Cahul. Cahul: Tipografia „CentroGrafic” SRL, Cahul, 2017, Vol.1, pp. 272-276. ISBN 978-9975-88-007-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației Vol.1, 2017 |
||||||
Conferința "Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației" Cahul, Moldova, 7 iunie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 661.183.2 | ||||||
Pag. 272-276 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The purpose this work was to modify the active carbon obtained from nut shells (CAN) with chlorine ions (CAN-Cl). General physical-chemical parameters were evaluated by humidity, bulk density, ash content, elemental analysis. Structural characteristics were determined from nitrogen sorption isotherms and thermal behavior by thermogravimetric analysis. SEM-EDX spectroscopy proved the presence of chlorine on the active carbon in the content up to 2%. |
||||||
|