Prevenirea maladiilor netransmisibile in planurile de acţiuni ale OMS pentru Europa in domeniul alimentelor şi nutriţiei
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
790 5
Ultima descărcare din IBN:
2020-04-12 06:02
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
614.31:616.1/.9-084(4) (1)
Inspecţie şi control sanitar (92)
Patologia sistemului circulator, a vaselor sanguine. Tulburări cardiovasculare (991)
Patologia sistemului respirator. Tulburări ale organelor de respiraţie (2713)
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (6048)
Patologia sistemului limfatic, a organelor hemopoietice şi endocrine (9542)
Piele. Tegumente în general. Dermatologie clinică. Tulburări cutanate (13225)
Patologia sistemului urogenital. Boli urinare şi sexuale (genitale) (17250)
Patologia organelor de locomoţie. Sistemul osos şi locomotor (21666)
Neurologie. Neuropatologie. Sistem nervos (26967)
Boli transmisibile. Boli infecţionase şi contagioase, stări febrile (32738)
SM ISO690:2012
CHIRLICI, Alexei. Prevenirea maladiilor netransmisibile in planurile de acţiuni ale OMS pentru Europa in domeniul alimentelor şi nutriţiei. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2015, nr. 3(60), pp. 149-152. ISSN 1729-8687.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină
Numărul 3(60) / 2015 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873

Prevenirea maladiilor netransmisibile in planurile de acţiuni ale OMS pentru Europa in domeniul alimentelor şi nutriţiei

Prevention of non-communicable diseases in Action Plans of WHO for Europe in the domain of Food and Nutrition

Профилактика неинфекционных заболеваний в Планах Действий ВОЗ для Европы в области пищевых продуктов и питания

CZU: 614.31:616.1/.9-084(4)

Pag. 149-152

Chirlici Alexei
 
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2017


Rezumat

There are described the main parts of Action Plans of WHO for Europe concerning the Food and Nutrition. It is highlighted their role in prophylaxis of non – communicable diseases.

Представлены основные положения Планов действий ВОЗ для Европы в области пищевых продуктов и питания. Подчёркивается их роль в профилактике неинфекционных заболеваний.  

Cuvinte-cheie
non-communicable diseases, Food, Nutrition