Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
790 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-04-12 06:02 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
614.31:616.1/.9-084(4) (1) |
Inspecţie şi control sanitar (92) |
Patologia sistemului circulator, a vaselor sanguine. Tulburări cardiovasculare (991) |
Patologia sistemului respirator. Tulburări ale organelor de respiraţie (2713) |
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (6048) |
Patologia sistemului limfatic, a organelor hemopoietice şi endocrine (9542) |
Piele. Tegumente în general. Dermatologie clinică. Tulburări cutanate (13225) |
Patologia sistemului urogenital. Boli urinare şi sexuale (genitale) (17250) |
Patologia organelor de locomoţie. Sistemul osos şi locomotor (21666) |
Neurologie. Neuropatologie. Sistem nervos (26967) |
Boli transmisibile. Boli infecţionase şi contagioase, stări febrile (32738) |
SM ISO690:2012 CHIRLICI, Alexei. Prevenirea maladiilor netransmisibile in planurile de acţiuni ale OMS pentru Europa in domeniul alimentelor şi nutriţiei. In: Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină , 2015, nr. 3(60), pp. 149-152. ISSN 1729-8687. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină | ||||||
Numărul 3(60) / 2015 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 | ||||||
|
||||||
CZU: 614.31:616.1/.9-084(4) | ||||||
Pag. 149-152 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
There are described the main parts of Action Plans of WHO for Europe concerning the Food and Nutrition. It is highlighted their role in prophylaxis of non – communicable diseases. |
||||||
Cuvinte-cheie non-communicable diseases, Food, Nutrition |
||||||
|