Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
864 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-11-20 10:25 |
SM ISO690:2012 MUSTEAŢĂ, Grigore, POPOV, Vladimir, URSU, Sorina, COSTEŢCHI, Tatiana. The variation of oxidation-reduction potential in red wines
. In: Meridian Ingineresc, 2010, nr. 4, pp. 31-33. ISSN 1683-853X. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Meridian Ingineresc | ||||||
Numărul 4 / 2010 / ISSN 1683-853X | ||||||
|
||||||
Pag. 31-33 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrarea dată sunt prezentate rezultatele experienţelor în care s-a stabilit influenţa zonei vinicole şi a tratărilor tehnologice în vinurile roşii asupra valorilor potenţialului oxido-reducător. Datele obţinute indică faptul că vinurile roşii de Cahul s-au caracterizat prin cele mai mari valori ale potenţialului redox. La tratările tehnologice cel mai puternic au influenţat administrarea acidului ascorbic şi tratarea cu frig. |
||||||
|