Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
196 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-19 15:16
SM ISO690:2012
POPESCU, Cristina-Sofia. Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară. In: Chimia ecologică şi a mediului, Ed. 21, 21 noiembrie 2023, Chisinau. Chişinău: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2023, Ediția 21, pp. 59-61.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Chimia ecologică şi a mediului
Ediția 21, 2023
Conferința "Chimia ecologică şi a mediului"
21, Chisinau, Moldova, 21 noiembrie 2023

Valorificarea proteinelor din şrot din seminţe de dovleac în industria alimentară


Pag. 59-61

Popescu Cristina-Sofia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 18 ianuarie 2024