Articolul precedent |
Articolul urmator |
128 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.8 (17) |
Ingredienți principali pentru amestecarea băuturilor. Sucuri de fructe și legume. Siropuri. Lichioruri. Băuturi ușoare (17) |
SM ISO690:2012 ȚUCANOV, Ilinca, MOTRUC, Andrei. Sucurile naturale versus sucurile din comerț. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 331-333. ISBN 978-9975-46-720-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă Ediția 10, Vol.3, 2023 |
||||||
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă" 10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.8 | ||||||
Pag. 331-333 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie sucuri naturale, sucuri din comerț, natural juices, commercial juices |
||||||
|