Sucurile naturale versus sucurile din comerț
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
128 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.8 (17)
Ingredienți principali pentru amestecarea băuturilor. Sucuri de fructe și legume. Siropuri. Lichioruri. Băuturi ușoare (17)
SM ISO690:2012
ȚUCANOV, Ilinca, MOTRUC, Andrei. Sucurile naturale versus sucurile din comerț. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 331-333. ISBN 978-9975-46-720-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Sucurile naturale versus sucurile din comerț

Natural juices versus commercial juices

CZU: 663.8

Pag. 331-333

Țucanov Ilinca, Motruc Andrei
 
Liceul Teoretic „Gaudeamus“, Chişinău
 
 
Disponibil în IBN: 19 iulie 2023


Cuvinte-cheie
sucuri naturale, sucuri din comerț,

natural juices, commercial juices