Beneficiile consumului de miere și metodele de diferențiere a mierii naturale de mierea falsificată în condiții casnice
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
163 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-08-18 17:38
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
638.166 (1)
Întreținerea, creșterea și utilizarea insectelor și a altor astropode (164)
SM ISO690:2012
CUMPĂTĂ, Maria. Beneficiile consumului de miere și metodele de diferențiere a mierii naturale de mierea falsificată în condiții casnice. In: Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă, Ed. 10, 18-19 martie 2023, Chişinău. Chişinău: CEP UPSC, 2023, Ediția 10, Vol.3, pp. 136-138. ISBN 978-9975-46-720-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3, 2023
Conferința "Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă"
10, Chişinău, Moldova, 18-19 martie 2023

Beneficiile consumului de miere și metodele de diferențiere a mierii naturale de mierea falsificată în condiții casnice

The benefits of honey consumotion and the methods of differentiating natural honey from fake honey in home conditions

CZU: 638.166

Pag. 136-138

Cumpătă Maria
 
Gimnaziul ”Sergiu Rădăuțan”
 
 
Disponibil în IBN: 18 iulie 2023


Cuvinte-cheie
miere, consum casnic, metode de diferențiere, proiect de cercetare STE(A)M,

honey, home consumption, differentiation methods, research project STE(A)M