164 0 |
SM ISO690:2012 STURZA, Rodica. Ecological chemistry aspects of food safety. Pennsylvania, SUA: 2019, pp. 472-490. ISBN 978-179981243-2, 1799812413, 978-179981241-8DOI: 10.4018/978-1-7998-1241-8.ch022 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Handbook of Research on Emerging Developments and Environmental Impacts of Ecological Chemistry | ||||||
2019 / ISBN 978-179981243-2, 1799812413, 978-179981241-8 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.4018/978-1-7998-1241-8.ch022 | ||||||
Pag. 472-490 | ||||||
|
||||||
Vezi articolul | ||||||
|
ISBN: 978-179981243-2, 1799812413, 978-179981241-8
DOI: 10.4018/978-1-7998-1241-8.ch022
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN