Articolul precedent |
Articolul urmator |
280 0 |
SM ISO690:2012 MIJA, Nina, COTIC, Antonina, GORAȘ, Valeriu, LUPOI, Dionisie. Preparate culinare congelate, o varietate a serviciilor de catering. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Ed. Volumul II, 16-18 noiembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2017, Volumul II, pp. 36-39. ISBN 978-9975-45-545-9 (Vol. II). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor Volumul II, 2017 |
||||||
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor" Volumul II, Chișinău, Moldova, 16-18 noiembrie 2017 | ||||||
|
||||||
Pag. 36-39 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Obiectivul acestei cercetări a fost determinarea indicilor fizico-chimici și microbiologici ai preparatelor finite de carne coaptă și congelată destinate serviciilor de catering în scopul asigurării inocuității acestora pe parcursul păstrării de durată în stare congelată.Au fost propuse compoziții condimentare cu efect acidifiant pentru marinarea prealabilăba cărnii de porc și pui. Calitățile organoleptice, fizico-chimice și microbiologice ale preparatelor finite congelate au fost studiate pe parcursul a 180 zile de păstrare, ambalare vacuum, la – 8 °C. A fost determinată perioada sigură de păstrare a produselor, care este de 90 zile |
||||||
Cuvinte-cheie preparate de carne congelate, cook-freeze, catering, Indici fizico-chimici, Salmonella spp. |
||||||
|