Preparate culinare congelate, o varietate a serviciilor de catering
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
280 0
SM ISO690:2012
MIJA, Nina, COTIC, Antonina, GORAȘ, Valeriu, LUPOI, Dionisie. Preparate culinare congelate, o varietate a serviciilor de catering. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor, Ed. Volumul II, 16-18 noiembrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2017, Volumul II, pp. 36-39. ISBN 978-9975-45-545-9 (Vol. II).
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Volumul II, 2017
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor"
Volumul II, Chișinău, Moldova, 16-18 noiembrie 2017

Preparate culinare congelate, o varietate a serviciilor de catering


Pag. 36-39

Mija Nina1, Cotic Antonina2, Goraș Valeriu1, Lupoi Dionisie1
 
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 8 decembrie 2022


Rezumat

Obiectivul acestei cercetări a fost determinarea indicilor fizico-chimici și microbiologici ai preparatelor finite de carne coaptă și congelată destinate serviciilor de catering în scopul asigurării inocuității acestora pe parcursul păstrării de durată în stare congelată.Au fost propuse compoziții condimentare cu efect acidifiant pentru marinarea prealabilăba cărnii de porc și pui. Calitățile organoleptice, fizico-chimice și microbiologice ale preparatelor finite congelate au fost studiate pe parcursul a 180 zile de păstrare, ambalare vacuum, la – 8 °C. A fost determinată perioada sigură de păstrare a produselor, care este de 90 zile

Cuvinte-cheie
preparate de carne congelate, cook-freeze, catering, Indici fizico-chimici, Salmonella spp.