Articolul precedent |
Articolul urmator |
615 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-06 10:21 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.8:663.26 (1) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (636) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (448) |
SM ISO690:2012 SIURIS, Andrei, BÎSTROVA, Natalia. Model tehnologic de valorificare ca îngrășământ a drojdiilor de vin solide la vița de vie pe rod. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 26-27 iunie 2019, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2020, Ediția 4, pp. 145-149. ISBN 978-9975-3382-6-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 4, 2020 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" Bălți, Moldova, 26-27 iunie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.8:663.26 | ||||||
Pag. 145-149 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Solid wine yeasts are formed after pressing liquid yeasts. It is found that they are concentrated fertilizers that can economically justify their transportation over long distances, over 10 km from wineries. Compared to conventional manure, solid wine yeasts contain 2.7 times more nitrogen, 1.6 times more phosphorus, 2.4 times more potassium and 2.7 times more organic matter. |
||||||
Cuvinte-cheie solid wine yeasts, organic fertilizer, technological chernozem |
||||||
|