IBN
  



  














    
  


  
Închide

Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei

2016 - 1

Development of breakfast food concentrates for therapeutic nutrition
Bantea-Zagoreanu Valentina , Canja Ana
Meridian Ingineresc
Nr. 2(61) / 2016 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 17 November, 2016
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 2

Valorificarea produselor alimentare fermentate cu adaos de prebiotice
Canja Ana
Tezele celei de-a 68-a conferinţă ştiinţifică a studenţilor şi masteranzilor
Ediția 68, T. 2015. Chişinău. Universitatea Agrară. 65-66.
Disponibil online 25 January, 2022
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iaurt îmbogățit cu inulină: studiul proprietăților senzoriale, fizico - chimice și reologice
Bantea-Zagoreanu Valentina , Popescu Liliana , Canja Ana
Meridian Ingineresc
Nr. 1(56) / 2015 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 18 December, 2015
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Cercetări privind obţinerea şi caracterizarea iaurtului cu inulină
Canja Ana , Popescu Liliana , Bantea-Zagoreanu Valentina
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M.
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 23-26.
Disponibil online 24 May, 2023
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marketing social – esenţă, principii, utilitate
Canja Ana , Railean Alina , Carmanovici Irina
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M.
Vol.3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 419-422.
Disponibil online 30 May, 2023
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-5 of 5