Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ORCiD
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 7
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 3
The evolution of food products consumption in Republic of Moldova in the demographic transition period |
Boaghe Eugenia1 , Capcanari Tatiana1 , Mija Nina1 , Deseatnicova Olga1 , Opopol Nicolae2 |
1 Technical University of Moldova, 2 National Agency for Public Health |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 25, Nr. 4 / 2018 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 20 March, 2019. Descarcări-22. Vizualizări-952 |