Suhodol (Motruc) Natalia
Teze / Rezumate în culegeri - 10, Descărcări - 68, Vizualizări - 3157
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav |
Suhodol (Motruc) Natalia , Cazac Viorica , Babcenco Coralia |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. Notograf Prim. 51-51. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-243 |
Profilul mineral al pielițelor de struguri din diferite soiuri |
Ruseva Olga , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2023. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 122-125. |
Disponibil online 7 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-78 |
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes |
Babcenco Coralia , Suhodol (Motruc) Natalia |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 62-62. |
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-465 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. Moldova State University. 225-225. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-317 |
Impact of drying procces on peach quality |
Deseatnicova Olga , Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 23-23. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-224 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake |
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 44-44. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-336 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review |
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Boiştean Alina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 54-54. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-353 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova |
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boiştean Alina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 62-62. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-313 |
The content of biologically active substances and antioxidant activity in pumpkin pomace of different varieties |
Ghendov-Moşanu Aliona , Railean Mariana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Socaciu Carmen , Pintea Adela Mariana , Sturza Rodica |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 47-47. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-492 |
Quince (cydonia oblogna) paste: functional ingredient for pastries |
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 42-42. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-336 |