IBN
Închide

Suhodol (Motruc) Natalia

Publicaţii la conferinţe din RM - 22, Descărcări - 153, Vizualizări - 7670
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2023 - 6

Similitudini ale tradițiilor gastronomice găgăuze cu cele din bucătăria moldovenească
Suhodol (Motruc) Natalia , Cazac Viorica , Babcenco Coralia
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol. 3. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 216-221.
Disponibil online 4 May, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-485
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav
Suhodol (Motruc) Natalia , Cazac Viorica , Babcenco Coralia
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 4. 2023. Chişinău. Notograf Prim. 51-51.
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-243
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Particularități tehnologice ale pâinii tradiționale
Suhodol (Motruc) Natalia
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. Tipografia "Artpoligraf". 57-63.
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-181
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tipologia pensiunilor agroturistice, criterii de planificare și realizare
Mija Nina , Suhodol (Motruc) Natalia
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. Tipografia "Artpoligraf". 217-224.
Disponibil online 28 November, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-205
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of using wine by-products in obtaining sweet preparations
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Boaghe Eugenia
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 42-42.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-176
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Profilul mineral al pielițelor de struguri din diferite soiuri
Ruseva Olga , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2023. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 122-125.
Disponibil online 7 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-79
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 10

Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. . 44-44.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-385
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. . 45-45.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-395
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes
Babcenco Coralia , Suhodol (Motruc) Natalia
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 62-62.
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-465
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 391-397.
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-368
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community
2022. Chișinău, Republica Moldova. Moldova State University. 225-225.
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-318
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gastronomic traditions of moldovan sweet dishes
Suhodol (Motruc) Natalia , Babcenco Coralia
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 150-154.
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-419
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of drying procces on peach quality
Deseatnicova Olga , Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 23-23.
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-224
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 44-44.
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-336
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Boiştean Alina
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 54-54.
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-354
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boiştean Alina
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 62-62.
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-313
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 2

The content of biologically active substances and antioxidant activity in pumpkin pomace of different varieties
Ghendov-Moşanu Aliona , Railean Mariana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Socaciu Carmen , Pintea Adela Mariana , Sturza Rodica
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 47-47.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-493
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analysis of the content of toxic substances in carrot subjected to heat treatment
Paladi Daniela , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 282-285.
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-442
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

The impact of different drying methods on pears quality
Guţu Alexandru , Melenciuc Mihail , Suhodol (Motruc) Natalia , Bernic Mircea , Deseatnicov Olga
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 54-59.
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-787
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Cercetari privind utilizarea extractelor vegetale de antociane în alimente cu gust dulce
Ciobanu Corina , Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 45-51.
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-170
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 22