Suhodol (Motruc) Natalia
Publicaţii la conferinţe din RM - 22, Descărcări - 153, Vizualizări - 7670
Similitudini ale tradițiilor gastronomice găgăuze cu cele din bucătăria moldovenească |
Suhodol (Motruc) Natalia , Cazac Viorica , Babcenco Coralia |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol. 3. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 216-221. |
Disponibil online 4 May, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-485 |
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav |
Suhodol (Motruc) Natalia , Cazac Viorica , Babcenco Coralia |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. Notograf Prim. 51-51. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-243 |
Particularități tehnologice ale pâinii tradiționale |
Suhodol (Motruc) Natalia |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. Tipografia "Artpoligraf". 57-63. |
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-181 |
Tipologia pensiunilor agroturistice, criterii de planificare și realizare |
Mija Nina , Suhodol (Motruc) Natalia |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. Tipografia "Artpoligraf". 217-224. |
Disponibil online 28 November, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-205 |
The effect of using wine by-products in obtaining sweet preparations |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Boaghe Eugenia |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. Editura „Tehnica-UTM”. 42-42. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-176 |
Profilul mineral al pielițelor de struguri din diferite soiuri |
Ruseva Olga , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2023. Cahul, Republica Moldova. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C. 122-125. |
Disponibil online 7 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-79 |
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 44-44. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-385 |
Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. . 45-45. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-395 |
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes |
Babcenco Coralia , Suhodol (Motruc) Natalia |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 62-62. |
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-465 |
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 391-397. |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-368 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. Moldova State University. 225-225. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-318 |
Gastronomic traditions of moldovan sweet dishes |
Suhodol (Motruc) Natalia , Babcenco Coralia |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 150-154. |
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-419 |
Impact of drying procces on peach quality |
Deseatnicova Olga , Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 23-23. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-224 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake |
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 44-44. |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-336 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review |
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Boiştean Alina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 54-54. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-354 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova |
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boiştean Alina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 62-62. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-313 |
The content of biologically active substances and antioxidant activity in pumpkin pomace of different varieties |
Ghendov-Moşanu Aliona , Railean Mariana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Socaciu Carmen , Pintea Adela Mariana , Sturza Rodica |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. Tipografie „MS Logo” SRL. 47-47. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-493 |
Analysis of the content of toxic substances in carrot subjected to heat treatment |
Paladi Daniela , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei |
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu‖ din Cahul. 282-285. |
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-442 |
The impact of different drying methods on pears quality |
Guţu Alexandru , Melenciuc Mihail , Suhodol (Motruc) Natalia , Bernic Mircea , Deseatnicov Olga |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 54-59. |
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-787 |
Cercetari privind utilizarea extractelor vegetale de antociane în alimente cu gust dulce |
Ciobanu Corina , Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 45-51. |
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-170 |