IBN
Închide
Goncearuc Valeriu
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
Scopus Author ID

Teze/Rezumate în culegeri - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1

2018 - 1

Variation of the amino acid content in mineral protein concentrates at electrophysical processing of whey
Vrabie Valeria1 , Bologa M.2 , Paladii Irina2 , Stepurina Tatiana3 , Polikarpov Albert2 , Goncearuc Valeriu2 , Sprincean Cătălina2 , Vrabie Elvira2
1 Institute of Physiology and Sanocreatology,
2 Institute of Applied Physics,
3 Moldova State University
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-789
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 1 of 1