Cuvinte-cheie (56): low-caloric mayonnaise (1), перекисное число (1), окислительная стабильность (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 2
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 4
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 5
Sosuri din fructe şi legume cu valoare nutritivă şi biologică sporită |
Linda Liudmila , Odobescu Ludmila , Vîcerova Larisa , Sarandi Tatiana , Gordeeva Valentina |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 3. 2019. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3316-1-6. |
Disponibil online 25 August, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-771 |
Influenţa congelării asupra calităţii umpluturilor de fructe |
Cropotova Janna , Popel Svetlana , Pîrgari Elena , Suvorova Galina , Vîcerova Larisa |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2016. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-012-1. |
Disponibil online 23 March, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-325 |
The influence of the CO2-extraction process on the microbial contamination of vegetable raw material |
Jenac Ana , Migalatiev Olga , Caragia Vavil , Vîcerova Larisa , Suvorova Galina |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-688 |
Elaborarea tehnologiilor de producere a sucurilor stoarse direct şi congelate |
Chicu Aliona1 , Vîcerova Larisa2 |
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor |
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-248-4. |
Disponibil online 13 June, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-665 |
Areas of processing sugar corn hybrids of foreign and moldovan selection |
Linda Liudmila , Caragia Vavil , Sarandi Tatiana , Vîcerova Larisa , Botnari Olga , Chichina Maria |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-481 |