IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2020-04-19 16:47
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)16
  2018  (5 din 6)51
  2017  (5 din 6)65
  2016  (5 din 6)66
  2015  (5 din 6)76
  2014  (6 din 6)89
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2014 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJEL
Articole363235454302581
Volume285970987
Total391295151417

Vizualizări   97Descărcări   14

Conţinutul numărului de revistă

În anul 2014 agricultorii Moldovei au înregistrat succese frumoase

4-4

Ştiinţa - un factor definitoriu al succeselor noastre

5-7
Dadu Constantin

Înlăturarea mecanizată a frunzelor la lăstarii de altoi

8-9

CZU: 631.3-1/-9

Păsat Igor, Bradu Nicolai, Cebanu Ion

Perfecţionarea sortimentului de căpşun în Republica Moldova

10-11

CZU: 634.751+631.526.32

Caraman Ion, Tcaci Valentina, Crivaia Parascovia

Influenţa elementelor agrotehnice asupra potenţialului oenologic al unor soiuri noi autohtone de struguri pentru vin

12-16

CZU: 634.8:57:631.5:631.257:663.252

Cuharschi Mihail, Cebanu Vitalie, Obadă Leonora, Olari Tudor, Botnarenco Andrei, Antoci Alexandru, Craveţ Natalia

Productivitatea soiurilor de masă în funcţie de condiţiile ecologice ale regiunii

16-18

CZU: 634.8:663.21:631.95

Chisili Mihail, Chisili Serghei, Bondarenco Iurie, Dumitraş Angela, Dadu Vitalie

Descrierea ampelografică a soiului de struguri de masă TUDOR

19-20

CZU: 634.85:631.527(478.9)

Olari Tudor, Cogîlniceanu Ion, Lazariuc Andrei

Potenţialul agrobiologic şi productiv al soiurilor noi de masa

20-23

CZU: 634.85:631.5

Condur Maria, Cucu Valentina

Pagini din viticultura Moldovei medievale (considerente istorice şi arheologice)

24-26
Haheu Vasile, Bratco Dumitru

Оздоровление виноградной лозы от Agrobacterium vitis (var. tumefaciens) методом термотерапии

27-29

CZU: 634.8:632.953

Бондарчук В., Султанова О., Хаустов Е., Даду К.

Биологический контроль сосущих вредителей на виноградных насаждениях северного Причерноморья Украины

30-34

CZU: 634.8:632.953

Константинова М.

Изменение ароматического комплекса в виноматериалах при производстве белых игристых вин резервуарным способом по усовершенствованной технологии

35-38

CZU: 663.224:663.15

Троцкий Иван

Omagiu adus profesorului-novator în oenologie - Gheorghe Agabalianţ

38-39
Vacarciuc Liviu

Mihail Gherasimov: professor-oenolog, chimist renumit

40-40

„Viţa-de-vie și vinul de-a lungul veacurilor”

41-42