IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWZ
ЗСЭ

Despre revistă
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   2000
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2019-10-21 17:23
Colegiul de redacţie >
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2019  (2 din 6)
  2018  (5 din 6)
  2017  (5 din 6)
  2016  (5 din 6)
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (2014.07.21-2017.07.17)
  • C (2013.06.27-2014.06.27)

Tehnologii avansate, produse industriale scientointensive şi materiale noi în construcţia de maşini. Tehnologii şi mijloace tehnice pentru sectorul agroalimentar. Inginerie agrară


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2016 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZU
Articole1984339134173
Volume171817649
Total2156156783
Dinamica articolelor în dependenţă de numărul autorilor
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Distribuirea autorilor revistei pe ţări
Periodicitatea de apariţie a numerelor revistei
Distribuirea autorilor în funcție de sex
Dinamica descărcărilor publicațiilor pe ani

Vizualizări   105Descărcări   36

Conţinutul numărului de revistă

Bazele ştiinţifice de producere a cartofului în Republica Moldova

2-2
Bucarciuc Victor

Кальций и виноград  

5-8
Даду К.

Evaluarea economică a tehnologiilor de cultivare a plantelor pomicole

8-10
Mladinoi Vasile

Importanţa aplicării îngrăşămintelor foliare la producerea cartofului de consum

10-14
Iliev Petru

Monitorizarea şi combaterea afidelor- vectori de răspândire a viruşilor în câmpurile cartofului penru sămânţă

14-20
Iliev Petru

Cu privire la obţinerea distilatelor de vin din soiuri roşii de struguri. Partea II. Procesarea strugurilor după tehnologia vinurilor roşii

21-25
Bounegru Tudor, Crasnoşciocova Margareta, Alexandrovici Valentina, Rusu Serghei, Olaru Constantin, Scorbanova Elena, Degteari Natalia, Stiţiuc Mihail

Compoziţia fizico-chimică a vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru indicaţia geografică protejată „Valul lui Traian”

26-31
Obadă Leonora, Rusu Emilian, Arpentin Gheorghe, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu Olga, Nemţeanu Silvia

Utilizarea fermentaţiei malolactice la producerea vinurilor roşii tinere

32-35
Borta Ion

Profilul antocianic şi caracteristica spectrometrică ale vinurilor roşii produse în aria delimitată pentru IGP „Valul lui Traian”

35-40
Obadă Leonora, Rusu Emilian, Arpentin Gheorghe, Golenco Lidia, Cibuc Mariana, Grosu Olga, Nemţeanu Silvia

În memoram. Elizaveta Moroşan, conferenţiar universitar, doctor în agricultură (24.07.1940 – 16.06.2016)

41-41
Cimpoieş Gheorghe, Vrancean Vasile, Nicolaescu Gheorghe

Operaţii în verde la viţa-de-vie

42-42

Iluminarea şi aeraţia coroanei butucului - factori importanţi la fondarea plantaţiilor viticole de tip nou

43-43
Botnarenco Antoci, Magher Maria, Rapcea Mihail, Antoci Alexandru