Studiul calităţii produselor alimentare prin metoda luminescentă rapidă
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
441 3
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-12 12:05
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
543.426:664.6 (1)
Metode de analiză spectrală. Metode de analiză optică (68)
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72)
SM ISO690:2012
MOŞNEAGA, Alisa, GUBCA, Diana. Studiul calităţii produselor alimentare prin metoda luminescentă rapidă. In: Interuniversitaria, Ed. 9, 16 mai 2013, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2014, Ediția 09, Vol.1, pp. 28-30. ISBN 978-9975-50-061-6.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 09, Vol.1, 2014
Colocviul "Interuniversitaria"
9, Bălți, Moldova, 16 mai 2013

Studiul calităţii produselor alimentare prin metoda luminescentă rapidă

CZU: 543.426:664.6

Pag. 28-30

Moşneaga Alisa, Gubca Diana
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 18 martie 2020


Rezumat

This paper presents the results of the research regarding the use of luminescent properties of food components, in order to develop a method for rapid testing of their quality and their support staff, instrumental design intended for use in specialized laboratories and private use by consumers of the luminescence spectra which allows determination of the degree of freshness, belonging to different varieties, agricultural crops and animal breeds for different products,the initial phase of degradation products, contributing to rapid determination of food quality

Cuvinte-cheie
: luminiscence, quality indices, the excitation spectrum.