Articolul precedent |
Articolul urmator |
441 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-12 12:05 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
543.426:664.6 (1) |
Metode de analiză spectrală. Metode de analiză optică (68) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
SM ISO690:2012 MOŞNEAGA, Alisa, GUBCA, Diana. Studiul calităţii produselor alimentare prin metoda luminescentă rapidă. In: Interuniversitaria, Ed. 9, 16 mai 2013, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2014, Ediția 09, Vol.1, pp. 28-30. ISBN 978-9975-50-061-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Interuniversitaria Ediția 09, Vol.1, 2014 |
||||||
Colocviul "Interuniversitaria" 9, Bălți, Moldova, 16 mai 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 543.426:664.6 | ||||||
Pag. 28-30 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
This paper presents the results of the research regarding the use of luminescent properties of food components, in order to develop a method for rapid testing of their quality and their support staff, instrumental design intended for use in specialized laboratories and private use by consumers of the luminescence spectra which allows determination of the degree of freshness, belonging to different varieties, agricultural crops and animal breeds for different products,the initial phase of degradation products, contributing to rapid determination of food quality |
||||||
Cuvinte-cheie : luminiscence, quality indices, the excitation spectrum. |
||||||
|