Articolul precedent |
Articolul urmator |
349 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-06-27 13:19 |
SM ISO690:2012 BEZEDICA, Eugeniu. Studiul antropologic al alimentației: cadru teoretic și practici sociale. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Științe ale naturii și exacte. Științe umanistice, 10 octombrie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea de Stat din Moldova, 2019, SNE, SU, pp. 64-67. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova SNE, SU, 2019 |
||||||
Conferința "Analele ştiinţifice ale USM. Științe ale naturii și exacte. Științe umanistice" Chișinău, Moldova, 10 octombrie 2019 | ||||||
|
||||||
Pag. 64-67 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
From a cultural point of view, food gives us many clues about how human society has evolved. Globalization has brought about a new possibilities in access to certain products or ingredients along with exacerbated control over the actors in the food market, with the appearance of an abundance and diversity of food. Effects on population health and cultural diversity nowadays are very visible and it will be interesting to track their evolution. |
||||||
|