Articolul precedent |
Articolul urmator |
664 56 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-27 12:25 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
339.138:640.43 (3) |
Probleme generale ale comerțului. Piața (811) |
Tipuri de gospodărie (58) |
SM ISO690:2012 ZAHARCO, Svetlana, ZARA, Ana. Modalități de sporire a atractivității unităților de alimentație publică. In: Interuniversitaria, Ed. 14, 3 mai 2018, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2019, Ediția 14, pp. 90-96. ISBN 978-9975-50-234-4.. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Interuniversitaria Ediția 14, 2019 |
||||||
Colocviul "Interuniversitaria" 14, Bălți, Moldova, 3 mai 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 339.138:640.43 | ||||||
Pag. 90-96 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The study analyzes brief data from the history of the emergence of nutrition units of public, their typologies and aspects that determine critical situations at these units. The study also focuses on identifying and describing innovative practices for the services provided by boarding establishments catering for dining, which will help increase their attractiveness, get a positive feedbak from customers, offer those products and services corresponding to the level of their requirements and preferences. |
||||||
Cuvinte-cheie restaurant, bar, fast food, innovation, progress |
||||||
|