Modalități de sporire a atractivității unităților de alimentație publică
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
664 56
Ultima descărcare din IBN:
2024-03-27 12:25
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
339.138:640.43 (3)
Probleme generale ale comerțului. Piața (811)
Tipuri de gospodărie (58)
SM ISO690:2012
ZAHARCO, Svetlana, ZARA, Ana. Modalități de sporire a atractivității unităților de alimentație publică. In: Interuniversitaria, Ed. 14, 3 mai 2018, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2019, Ediția 14, pp. 90-96. ISBN 978-9975-50-234-4..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 14, 2019
Colocviul "Interuniversitaria"
14, Bălți, Moldova, 3 mai 2018

Modalități de sporire a atractivității unităților de alimentație publică

CZU: 339.138:640.43

Pag. 90-96

Zaharco Svetlana, Zara Ana
 
Extensiunea Bălți a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
 
 
Disponibil în IBN: 16 ianuarie 2020


Rezumat

The study analyzes brief data from the history of the emergence of nutrition units of public, their typologies and aspects that determine critical situations at these units. The study also focuses on identifying and describing innovative practices for the services provided by boarding establishments catering for dining, which will help increase their attractiveness, get a positive feedbak from customers, offer those products and services corresponding to the level of their requirements and preferences.

Cuvinte-cheie
restaurant, bar, fast food, innovation, progress