Articolul precedent |
Articolul urmator |
1128 83 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-09 18:59 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
392.81(498)(091) (1) |
Obiceiuri, datini privind viața particulară (263) |
SM ISO690:2012 NASTAS, Jeni, CHIPER, Valentin. Originea, evoluția și specificul alimentelor tradiționale românești. Studiu de caz: zona etnografică – Prutul de Jos. In: Probleme ale ştiinţelor socioumanistice şi modernizării învăţământului: Materialele conferinței științifice anuale a profesorilor și cercetătorilor UPS „Ion Creangă”, Ed. Seria XXI, 21-22 martie 2019, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: CEP UPS „I.Creangă”, 2019, Seria 21, Vol.3, pp. 11-24. ISBN 978-9975-3370-4-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Probleme ale ştiinţelor socioumanistice şi modernizării învăţământului Seria 21, Vol.3, 2019 |
||||||
Conferința "Probleme ale ştiinţelor socioumanistice şi modernizării învăţământului" Seria XXI, Chișinău, Moldova, 21-22 martie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 392.81(498)(091) | ||||||
Pag. 11-24 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Sarmalele, mămaliga, sponge coke, traditional Romanian food. In our days all products wha we are eat today was imported from different countries. Only the mămaliga, waled be our national invention but in the post mamaliga wos cooked from millet. Todays traditional Romanian food cooned and served by popuolation from Prut (Republic of Moldova, Ucraina, Romania) are the result from the interaction of traditional ramanian food with another countries. |
||||||
|