Productivitatea formelor noi de grâu durum de toamnă
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
522 3
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-26 09:46
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
633.11 (275)
Cereale. Recolte de grâne (676)
SM ISO690:2012
ROTARI, Silvia, COINAC, Irina. Productivitatea formelor noi de grâu durum de toamnă. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor: conferinţă ştiinţifică internaţională , Ed. 6, 23-24 octombrie 2017, Chişinău. Chişinău: "Print-Caro" SRL, 2017, Ediția 6, pp. 225-228. ISBN 978-9975-56-463-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 6, 2017
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, "
6, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2017

Productivitatea formelor noi de grâu durum de toamnă

CZU: 633.11

Pag. 225-228

Rotari Silvia, Coinac Irina
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor al AŞM
 
Disponibil în IBN: 22 decembrie 2019


Rezumat

The study of durum wheat in the Republic of Moldova is of great interest. New varieties are distinguished by high productivity and resistance to abiotic and biotic factors of the environment. It can be said that, because of the progress made in the durum wheat improvement, Moldovan farmers have been able to produce high quality raw material for pasta production.  

Cuvinte-cheie
Autumn Hard Wheat, characters, selection, Strength, Productivity, new forms, varieties, Hybrids