Articolul precedent |
Articolul urmator |
635 11 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-02 21:54 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.663 (3) |
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72) |
SM ISO690:2012 BOEŞTEAN, Olga. Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 47, pp. 320-321. ISBN 978-9975-64-296-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 47, 2018 |
||||||
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor" Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.663 | ||||||
Pag. 320-321 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Lucrarea dată include un studiu asupra suplimentării produselor de panificaţie cu făină de hrişcă. Au fost efectuate cercetări în vederea stabilirii unor caracteristici tehnologice şi fizicochimice a probelor cu acestă materie, stabilirea unei doze optime pentru îmbunătăţirea calităţii produselor finite. Cercetările au demonstrat valoarea nutritivă şi alimentară a adaosului de făină de hrişsă la fabricarea unor produse de panificaţie cu caracteristici organoleptice şi fizico-chimice superioare. |
||||||
Cuvinte-cheie făină de grâu, pâine, ameliorare, hrişcă, uscare, proba de coacere |
||||||
|