Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
635 11
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-02 21:54
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.663 (3)
Brutărie. Pâine. Produse de panificaţie (72)
SM ISO690:2012
BOEŞTEAN, Olga. Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor: Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”, 1-2 octombrie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 47, pp. 320-321. ISBN 978-9975-64-296-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 47, 2018
Conferința "Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor"
Chișinău, Moldova, 1-2 octombrie 2018

Imbogăţirea pîinii preparată din făină de grîu cu fibre de hrişcă

CZU: 664.663

Pag. 320-321

Boeştean Olga
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 21 noiembrie 2019


Rezumat

Lucrarea dată include un studiu asupra suplimentării produselor de panificaţie cu făină de hrişcă. Au fost efectuate cercetări în vederea stabilirii unor caracteristici tehnologice şi fizicochimice a probelor cu acestă materie, stabilirea unei doze optime pentru îmbunătăţirea calităţii produselor finite. Cercetările au demonstrat valoarea nutritivă şi alimentară a adaosului de făină de hrişsă la fabricarea unor produse de panificaţie cu caracteristici organoleptice şi fizico-chimice superioare.

Cuvinte-cheie
făină de grâu, pâine, ameliorare, hrişcă, uscare, proba de coacere