Articolul precedent |
Articolul urmator |
742 24 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-12 14:01 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8:579.67 (1) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94) |
Microbiologie aplicată (368) |
SM ISO690:2012 PAVLINCIUC, Marcela, ŞLEAGUN, Galina, POPA, Maria, CUPCEA, Tatiana. Tehnologia fructelor deshidratate îndulcite şi evaluarea lor în timpul păstrării. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 21-22 iunie 2019, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2019, Ediția 3, pp. 243-249. ISBN 978-9975-3316-1-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 3, 2019 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" Bălți, Moldova, 21-22 iunie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.8:579.67 | ||||||
Pag. 243-249 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The dehydrated sweetened fruits production block diagram with applicaton of the process for preserving with orthophosphoric acid and the osmosis process is presented în this paper. Different samples of dehydrated sweetened fruits from apricots, peaches, plums, cherries and sour cherries have been obtained dependent on theparticularities, pomological varieties, treated or untreated with sodium metabisulphite, peeled and unpeeled. Several parameters as color, flavor, taste, appearance and consistency have been analyzed and noted during storage, and have been used to build profile diagrams and determine the optimum storage period. |
||||||
Cuvinte-cheie dehydrated sweetened fruits, technology, Storage, sensory profiles |
||||||
|