Articolul precedent |
Articolul urmator |
828 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-09-28 07:54 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.13:581.192 (1) |
Cultura fructelor (1437) |
Fiziologia plantelor (526) |
SM ISO690:2012 SVETLICENCO, Valentina, ХАРЯ, Ион. Влияние SBA REGLALG и VERBASCOZID на изменение содержания пектиновых веществ в послеуборочных плодах груши. In: Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective, 21-22 iunie 2019, Bălți. Balti, Republic of Moldova: Tipogr. „Indigou Color”, 2019, Ediția 3, pp. 177-180. ISBN 978-9975-3316-1-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective Ediția 3, 2019 |
||||||
Conferința "Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective" Bălți, Moldova, 21-22 iunie 2019 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.13:581.192 | ||||||
Pag. 177-180 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article presents the results of studies of the influence of SBA Reglalg and Verbascozid preparations, as well as various storage methods: CA (controlled atmosphere) and FItomag (an inhibitor of synthesis ethylene) on the change in the content of pectic substances in pear fruits of the Noyabrskaya and Vistavochnaia. Under different storage conditions, the degree of change of polysaccharides was determined, which are an indicator of the quality and keeping of fruits. |
||||||
Cuvinte-cheie pear fruit, Storage, pectin substances, controlled atmosphere, Fitomag, Reglalg, Verbascozid |
||||||
|