Articolul precedent |
Articolul urmator |
1359 20 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-02-22 13:33 |
SM ISO690:2012 MNERIE, Dumitru, SLAVICI, T., SILAȘI, G., NAGY, V., MNERIE, Gabriela Victoria. Some european considerations on the food industry modernity. In: Modern Technologies in the Food Industry, Ed. 3, 20-22 octombrie 2016, Chişinău. Chisinau, Republic of Moldova: Tehnica-Info, 2016, pp. 238-241. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Modern Technologies in the Food Industry 2016 | ||||||
Conferința "Modern Technologies in the Food Industry" 3, Chişinău, Moldova, 20-22 octombrie 2016 | ||||||
|
||||||
Pag. 238-241 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Modernizarea actuală a industriei alimentare trebuie bazată pe un complex de investigații efectuate, atât sub aspect tehnologic, cât și ținând cont de fenomenele sociale, politice, economice, care se petrec în prezent pe tot globul pământesc. Lucrarea scoate în evidență doar câteva prezențe asociative a specialiștilor din Europa, care se implică competitiv în soluționarea marilor probleme legate de alimentația populațiilor, în condiții de cantitate și calitate a alimentelor care să asigure o garanție de viață sănătoasă a consumatorilor. Deși neangajate politic, fără vreo asociere cu instituțiile publice, aceste organizații non-profit, determină dezbateri în cadrul unor grupuri internaționale de specialiști, cu finalitatea întocmirii unor sinteze care să inspire politicienii în luarea deciziilor. |
||||||
Cuvinte-cheie modernizare, industria alimentară, context european |
||||||
|