Some european considerations on the food industry modernity
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
1359 20
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-22 13:33
SM ISO690:2012
MNERIE, Dumitru, SLAVICI, T., SILAȘI, G., NAGY, V., MNERIE, Gabriela Victoria. Some european considerations on the food industry modernity. In: Modern Technologies in the Food Industry, Ed. 3, 20-22 octombrie 2016, Chişinău. Chisinau, Republic of Moldova: Tehnica-Info, 2016, pp. 238-241.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Modern Technologies in the Food Industry 2016
Conferința "Modern Technologies in the Food Industry"
3, Chişinău, Moldova, 20-22 octombrie 2016

Some european considerations on the food industry modernity


Pag. 238-241

Mnerie Dumitru, Slavici T., Silași G., Nagy V., Mnerie Gabriela Victoria
 
Politehnica University of Timisoara
 
 
Disponibil în IBN: 26 iulie 2019


Rezumat

Modernizarea actuală a industriei alimentare trebuie bazată pe un complex de investigații efectuate, atât sub aspect tehnologic, cât și ținând cont de fenomenele sociale, politice, economice, care se petrec în prezent pe tot globul pământesc. Lucrarea scoate în evidență doar câteva prezențe asociative a specialiștilor din Europa, care se implică competitiv în soluționarea marilor probleme legate de alimentația populațiilor, în condiții de cantitate și calitate a alimentelor care să asigure o garanție de viață sănătoasă a consumatorilor. Deși neangajate politic, fără vreo asociere cu instituțiile publice, aceste organizații non-profit, determină dezbateri în cadrul unor grupuri internaționale de specialiști, cu finalitatea întocmirii unor sinteze care să inspire politicienii în luarea deciziilor.

Cuvinte-cheie
modernizare, industria alimentară, context european