Articolul precedent |
Articolul urmator |
977 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-01-21 19:15 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.13:577.114:631.563 (1) |
Cultura fructelor (1441) |
Bazele materiale ale vieții. Biochimie. Biologie moleculară. Biofizică (664) |
Lucrări agricole (1227) |
SM ISO690:2012 SVETLICENCO, Valentina, БУЖОРЯНУ, Николай. Изменение содержания пектиновых веществ в плодах груши в зависимости от применяемых способов хранения. In: Protecția Plantelor în Agricultura Convențională și Ecologică, 10-12 decembrie 2018, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Tipogr. „Biotehdesign“, 2018, pp. 375-378. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Protecția Plantelor în Agricultura Convențională și Ecologică 2018 | ||||||
Conferința "Consolidarea capacităților regionale pentru aplicarea tehnologiilor ecologice în sistemele integrate de gestionare a dăunătorilor" Chişinău, Moldova, 10-12 decembrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.13:577.114:631.563 | ||||||
Pag. 375-378 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The article presents the results of studies of the changes in the content of pectin substances in pear fruits of the late maturing season of the Vystavochnaya and Noyabrskaya varieties, processed with preparations "Phytomag" (inhibitor of ethylene synthesis), "Reglalg" and "Verbascozid" (plant growth regulators) when stored under normal atmosphere conditions (OA) and controlled gas environment (CSG). The degree and nature of the changes in the content of pectin substances that are an indicator of the quality and stability of pear fruits to physiological disorders and to pathogenic microorganisms during storage are shown. |
||||||
Cuvinte-cheie pear fruit, Storage, pectin substances, controlled atmosphere, «Phytomag», «Reglalg». Verbascozid |
||||||
|