Nitrozarea aminelor din salamurile afumate si elaborarea metodelor de inhibiție în formarea N-nitrozoaminelor
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
479 10
Ultima descărcare din IBN:
2023-09-06 14:04
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637.523.03:664.9 (2)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
Conservarea produselor animale (14)
SM ISO690:2012
CEACÎRU, Mihail. Nitrozarea aminelor din salamurile afumate si elaborarea metodelor de inhibiție în formarea N-nitrozoaminelor. In: Sesiune naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti:: Științe ale naturii și exacte, 25-27 aprilie 2018, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2018, SNE, pp. 60-62. ISBN 978-9975-71-990-2..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Sesiune naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti:
SNE, 2018
Sesiunea "Sesiune naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti"
Chișinău, Moldova, 25-27 aprilie 2018

Nitrozarea aminelor din salamurile afumate si elaborarea metodelor de inhibiție în formarea N-nitrozoaminelor

CZU: 637.523.03:664.9

Pag. 60-62

Ceacîru Mihail
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 28 iunie 2019