Articolul precedent |
Articolul urmator |
574 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-05-07 16:50 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.11/.14:632.35 (2) |
Cultura fructelor (1437) |
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977) |
SM ISO690:2012 MAGHER, Maria. Unele caractere fenotipice ale izolatelor bacteriene obţinute din plante de măr, păr și gutui. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (2), pp. 239-242. ISBN 978-9975-64-249-1. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (2), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.11/.14:632.35 | ||||||
Pag. 239-242 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Erwinia amylovora is the causal agent of fire blight in most species of subfamily Maloideae of the family Rosaceae. The most economically important hosts are Pyrus spp., Malus spp., Cydonia spp., Eriobotrya japonica, Cotoneaster spp., Crataegus spp., Pyracantha, spp. and Sorbus spp. The aim of this study was to determine some phenotypic properties that are universally present or absent in the bacterium E. amylovora, according to the results presented in the diagnostic protocol and Bergey’s manual of determinative bacteriology. |
||||||
Cuvinte-cheie Phenotypic properties, E.amylovora, Apple, Pear, quince |
||||||
|