Articolul precedent |
Articolul urmator |
577 5 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-05-18 11:53 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.8 (16) |
Ingredienți principali pentru amestecarea băuturilor. Sucuri de fructe și legume. Siropuri. Lichioruri. Băuturi ușoare (16) |
SM ISO690:2012 CHICU, Aliona, VÎCEROVA, Larisa. Elaborarea tehnologiilor de producere a sucurilor stoarse direct şi congelate. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 371-373. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.8 | ||||||
Pag. 371-373 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Consumption of a glas of fruit juice freshly squeezed in winter supplies and quote human body with minerals and vitamins, allows us to develop technology for the production of fruit juices drained directly and frozen in season for their use during cold. |
||||||
Cuvinte-cheie juice, freshly squeezed juice, Fruit, Samples, freezing |
||||||
|