Elaborarea tehnologiilor de producere a sucurilor stoarse direct şi congelate
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
577 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-05-18 11:53
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.8 (16)
Ingredienți principali pentru amestecarea băuturilor. Sucuri de fructe și legume. Siropuri. Lichioruri. Băuturi ușoare (16)
SM ISO690:2012
CHICU, Aliona, VÎCEROVA, Larisa. Elaborarea tehnologiilor de producere a sucurilor stoarse direct şi congelate. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 371-373. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Elaborarea tehnologiilor de producere a sucurilor stoarse direct şi congelate

CZU: 663.8

Pag. 371-373

Chicu Aliona1, Vîcerova Larisa2
 
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2019


Rezumat

Consumption of a glas of fruit juice freshly squeezed in winter supplies and quote human body with minerals and vitamins, allows us to develop technology for the production of fruit juices drained directly and frozen in season for their use during cold.

Cuvinte-cheie
juice, freshly squeezed juice, Fruit, Samples, freezing