Articolul precedent |
Articolul urmator |
672 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-03-02 10:26 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.143 (1) |
Zahăr. Melasă. Glucoză etc. (13) |
SM ISO690:2012 STURZA, Andrei, DESEATNICOV, Olga, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, CIOBANU, Corina. Antioxidant activity of sweet products with anthocyanins extracts use as a natural food colorant. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 422-426. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.143 | ||||||
Pag. 422-426 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Consumers are increasingly avoiding foods containing synthetic colourants, which lead food industries to replace them by natural pigments, such as carotenoids, betalains, anthocyanins and carminic acid. The objective of this research was to elucidate the influence of the substitution of synthetic colorants (carmoisine) with extracts of grape anthocyanes on the organoleptic, physico-chemical and antioxidant properties of some confectionery products ( marmalade, jellies). |
||||||
Cuvinte-cheie antioxidants, natural colorants, grape seeds anthocyanins, confectionery products |
||||||
|