Articolul precedent |
Articolul urmator |
480 16 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-27 10:18 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.252.6 (11) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
SM ISO690:2012 CĂLDARE, Viorel, CALDARE, Iulia, CĂLDARE, Gheorghe. Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 417-421. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
|||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | |||||
|
|||||
CZU: 663.252.6 | |||||
Pag. 417-421 | |||||
|
|||||
Descarcă PDF | |||||
Rezumat | |||||
The process getting the initial colouring matter of anthocyanins through the proposed method diminishes considerably the concentration of the ballast substances which a directly proportional with the osmotic pressure of the solution which in turn increases the efficiency of the bar-membrane process of concentration. |
|||||
|