Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
480 16
Ultima descărcare din IBN:
2023-11-27 10:18
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.252.6 (11)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
CĂLDARE, Viorel, CALDARE, Iulia, CĂLDARE, Gheorghe. Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 417-421. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Coloranţii de antociane şi procesul de obţinere a extractului de antociane din tescovina de struguri

CZU: 663.252.6

Pag. 417-421

Căldare Viorel1, Caldare Iulia1, Căldare Gheorghe2
 
1 Vinăria Piatra Albă SRL,
2 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
Disponibil în IBN: 12 iunie 2019


Rezumat

The process getting the initial colouring matter of anthocyanins through the proposed method diminishes considerably the concentration of the ballast substances which a directly proportional with the osmotic pressure of the solution which in turn increases the efficiency of the bar-membrane process of concentration.