Spectrele de absorbanţă a extractelor din prune şi caise
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
631 5
Ultima descărcare din IBN:
2022-06-27 17:09
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.2 (456)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
BALANUŢĂ, Anatol, PALAMARCIUC, Ludmila, CODREAN (SCLIFOS), Aliona, ARHIP, Vladimir, CRUCERESCU, Veronica. Spectrele de absorbanţă a extractelor din prune şi caise. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 395-397. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Spectrele de absorbanţă a extractelor din prune şi caise

CZU: 663.2

Pag. 395-397

Balanuţă Anatol, Palamarciuc Ludmila, Codrean (Sclifos) Aliona, Arhip Vladimir, Crucerescu Veronica
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 11 iunie 2019


Rezumat

It has been investigated the absorption spectres by spectrophotometric method of hydro-alcoholic extracts from plums and apricots

Cuvinte-cheie
apricots, hydro-alcoholic solutions, maceration, optimization, phenolic substances, plums