Articolul precedent |
Articolul urmator |
485 1 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-12-26 12:22 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.221 (21) |
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442) |
SM ISO690:2012 ЧЕКМАРЕВА, М., ГАПОНОВА, Т.. Углекислотная мацерация в технологии белых столовых вин из перспективных сортов винограда. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 381-384. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.221 | ||||||
Pag. 381-384 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Effect maceration of сarbon dioxide the quality of white table wines from the new grape varieties Crystal and Platovsky studied. This method is recommended for making hardly oxidized wines. |
||||||
Cuvinte-cheie grape varieties, wine, carbon dioxide maceration |
||||||
|