Particularităţile tehnologice de producere a legumelor rapid congelate
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
569 21
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-27 18:58
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.8.037 (4)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95)
SM ISO690:2012
POPA, Maria, CHISELIOVA, Maria. Particularităţile tehnologice de producere a legumelor rapid congelate. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 186-190. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Particularităţile tehnologice de producere a legumelor rapid congelate

CZU: 664.8.037

Pag. 186-190

Popa Maria, Chiseliova Maria
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 6 iunie 2019


Rezumat

Research on rapid freezing of horticultural raw material allowed to obtain a product with high organoleptic properties, the preparation of a series of regulatory documents. The process and the technological regime of freezing for a broad range of horticultural raw material resulting in diversified assortment of frozen products was established.

Cuvinte-cheie
air temperature, quick frozen vegetables, technological process vegetable raw material