Articolul precedent |
Articolul urmator |
569 21 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-27 18:58 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.8.037 (4) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95) |
SM ISO690:2012 POPA, Maria, CHISELIOVA, Maria. Particularităţile tehnologice de producere a legumelor rapid congelate. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 186-190. ISBN 978-9975-64-248-4. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor Vol. 36 (1), 2013 |
||||||
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective" Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.8.037 | ||||||
Pag. 186-190 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Research on rapid freezing of horticultural raw material allowed to obtain a product with high organoleptic properties, the preparation of a series of regulatory documents. The process and the technological regime of freezing for a broad range of horticultural raw material resulting in diversified assortment of frozen products was established. |
||||||
Cuvinte-cheie air temperature, quick frozen vegetables, technological process vegetable raw material |
||||||
|