Cultivarea cepei pentru cozi
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
693 9
Ultima descărcare din IBN:
2023-09-07 11:26
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
635.25:631.5 (2)
Plante de grădină. Grădinărit (696)
Lucrări agricole (1225)
SM ISO690:2012
ILIEV, Petru, LEMANOVA, Natalia, ILIEVA, Irina. Cultivarea cepei pentru cozi. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (1), pp. 171-174. ISBN 978-9975-64-248-4.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Cultivarea cepei pentru cozi

CZU: 635.25:631.5

Pag. 171-174

Iliev Petru1, Lemanova Natalia2, Ilieva Irina1
 
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Institutul de Protectie a Plantelor si Agricultura Ecologica
 
 
Disponibil în IBN: 6 iunie 2019


Rezumat

In the results of studies of same microbiological microorganisms where established that this organisms increased the yield and quality of the onion lives, improve the immune system against different diseases. Mechanism of acting of this microorganism in ambiance with plant roots eliminations, produce growing and fungicides substances, improve pathological capacities of the roots, atmosphere nitrogen accumulation, increasing of plants immunity and productivity.

Cuvinte-cheie
bulbs, Bacteria, microorganisms, Productivity, resistance, substrate, Quality