Alimentaţia vegetariană – componentă a modului sănătos de alimentare şi rezonabil ecologic al omului
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
568 34
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-14 22:13
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.26 (11)
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (181)
SM ISO690:2012
POPOVICI, Ludmila. Alimentaţia vegetariană – componentă a modului sănătos de alimentare şi rezonabil ecologic al omului. In: Interuniversitaria, Ed. 11, 20 mai 2015, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2015, Ediția 11, Vol.1, pp. 132-138. ISBN 978-9975-50-169-9..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Interuniversitaria
Ediția 11, Vol.1, 2015
Colocviul "Interuniversitaria"
11, Bălți, Moldova, 20 mai 2015

Alimentaţia vegetariană – componentă a modului sănătos de alimentare şi rezonabil ecologic al omului

CZU: 613.26

Pag. 132-138

Popovici Ludmila
 
Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 8 mai 2019


Rezumat

The paper presents a theoretical and practical research in the field of healthy lifestyles in the context of global environmental problems, namely - the healthy way to feed students in rural school. Practical research results are presented in the rural school students about health and their attitude towards the problem of food diets. The results can serve as both a challenge and a landmark biology teachers, and to all teachers from pre-university education in promoting healthy lifestyles to the growing generation.

Cuvinte-cheie
Food, vegetarian diet, diseases, vegetarian products