Elaborarea cupajelor perspective pentru producerea vinurilor spumante albe în baza soiurilor de selecție a INVV
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
652 5
Ultima descărcare din IBN:
2022-02-22 21:37
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.251 (8)
Vin. Producerea vinului. Oenologie (442)
SM ISO690:2012
TARAN, Nicolae, SOLDATENCO, Eugenia, ROȘCA, Oleg. Elaborarea cupajelor perspective pentru producerea vinurilor spumante albe în baza soiurilor de selecție a INVV. In: Ştiinţă, educaţie, cultură, 10 februarie 2017, Comrat. Comrat: Universitatea de Stat din Comrat, 2017, Vol.2, pp. 119-121. ISBN 978-9975-83-040-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.2, 2017
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură"
Comrat, Moldova, 10 februarie 2017

Elaborarea cupajelor perspective pentru producerea vinurilor spumante albe în baza soiurilor de selecție a INVV

CZU: 663.251

Pag. 119-121

Taran Nicolae, Soldatenco Eugenia, Roșca Oleg
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
Disponibil în IBN: 21 februarie 2019


Rezumat

In the article the scientific data regarding the production of perspective blends for sparkling wine on the base of new selection varieties are presented. Based on the study two perspective blends on the base of Viorica and Floricica varieties were elaborated.

Cuvinte-cheie
sparkling wine, blend, varieties, Quality, perspective