Articolul precedent |
Articolul urmator |
524 0 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439(477) (6) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1504) |
SM ISO690:2012 САМОЙЛИК, Юлия. Структуризация агропродовольственного рынка. In: Ştiinţă, educaţie, cultură, 10 februarie 2017, Comrat. Comrat: Universitatea de Stat din Comrat, 2017, Vol.2, pp. 78-80. ISBN 978-9975-83-040-9. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţă, educaţie, cultură Vol.2, 2017 |
||||||
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură" Comrat, Moldova, 10 februarie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439(477) | ||||||
Pag. 78-80 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The interpretation of the concept “agri food market” has been improved. Different approaches to classification of the markets have been considered. Structural elements of agricultural markets have been identified. Types of agricultural markets have been described. It is proved that the agri food market consists of three subsystems: the market of animal-husbandry industrial products, the market of plant-growing industrial products and the market of by-products agri food complex. |
||||||
Cuvinte-cheie Market, agri food market, classification of the markets, subsystems of agri food market |
||||||
|