Структуризация агропродовольственного рынка
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
524 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439(477) (6)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1504)
SM ISO690:2012
САМОЙЛИК, Юлия. Структуризация агропродовольственного рынка. In: Ştiinţă, educaţie, cultură, 10 februarie 2017, Comrat. Comrat: Universitatea de Stat din Comrat, 2017, Vol.2, pp. 78-80. ISBN 978-9975-83-040-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.2, 2017
Conferința "Ştiinţă, educaţie, cultură"
Comrat, Moldova, 10 februarie 2017

Структуризация агропродовольственного рынка

CZU: 338.439(477)

Pag. 78-80

Самойлик Юлия
 
Полтавская государственная аграрная академия
 
 
Disponibil în IBN: 19 februarie 2019


Rezumat

The interpretation of the concept “agri food market” has been improved. Different approaches to classification of the markets have been considered. Structural elements of agricultural markets have been identified. Types of agricultural markets have been described. It is proved that the agri food market consists of three subsystems: the market of animal-husbandry industrial products, the market of plant-growing industrial products and the market of by-products agri food complex.

Cuvinte-cheie
Market, agri food market, classification of the markets, subsystems of agri food market