Soiuri noi de soia create la ICCC „Selecţia” – surse valoroase de proteină vegetală
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
607 7
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-15 12:25
SM ISO690:2012
VOZIAN, Valeriu, IACOBUŢĂ, Maria. Soiuri noi de soia create la ICCC „Selecţia” – surse valoroase de proteină vegetală. In: Cercetări la culturile plantelor de câmp în Republica Moldova, 21-22 iunie 2018, Bălți. Bălți, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălţi, 2018, pp. 208-212. ISBN 978-9975-3225-3-9.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Cercetări la culturile plantelor de câmp în Republica Moldova 2018
Conferința "Cercetări la culturile plantelor de câmp în Republica Moldova"
Bălți, Moldova, 21-22 iunie 2018

Soiuri noi de soia create la ICCC „Selecţia” – surse valoroase de proteină vegetală


Pag. 208-212

Vozian Valeriu, Iacobuţă Maria
 
Institutul de Cercetări pentru Culturile de Cîmp „Selecţia“
 
Disponibil în IBN: 29 noiembrie 2018


Rezumat

The main morphological, productive and qualitative characteristics of new soybean varieties Moldovita and Igorina are presented in the paper. The varieties have a specific architectonics that allows in the years with unfavorable climatic conditions to achieve a higher level of yield than for the classical varieties. Their expansion in the production process will provide producers not only financial profit, but also quality and cheap vegetable protein sources.

Cuvinte-cheie
adaptation, improvement, oil, Protein, Quality, Soybean, variety, Yield