Studiu de caz privind inocuitatea smântânii de consum
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
457 10
Ultima descărcare din IBN:
2020-10-10 14:17
SM ISO690:2012
PIHUROV, Marina. Studiu de caz privind inocuitatea smântânii de consum. In: Viitorul ne aparţine, 5-6 octombrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei, 2017, Ediția 7, p. 102. ISBN 978-9975-3036-5-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Viitorul ne aparţine
Ediția 7, 2017
Conferința "Viitorul ne aparţine"
Chișinău, Moldova, 5-6 octombrie 2017

Studiu de caz privind inocuitatea smântânii de consum


Pag. 102-102

Pihurov Marina
 
Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad
 
 
Disponibil în IBN: 1 noiembrie 2018



Teza

Inocuitatea smântânii e un ţel obligatoriu pentru a preveni riscurile fizice, chimice şi biologice pe fluxul tehnologic prin sistemul HACCP. Printr-un studiu de caz pe linia tehnologică a societăţii C.A.I. Curtici, am inventariat riscurile, stabilind puncte critice de control la recepţie, pasteurizare şi depozitare.