Articolul precedent |
Articolul urmator |
457 10 |
Ultima descărcare din IBN: 2020-10-10 14:17 |
SM ISO690:2012 PIHUROV, Marina. Studiu de caz privind inocuitatea smântânii de consum. In: Viitorul ne aparţine, 5-6 octombrie 2017, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei, 2017, Ediția 7, p. 102. ISBN 978-9975-3036-5-1. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Viitorul ne aparţine Ediția 7, 2017 |
||||||
Conferința "Viitorul ne aparţine" Chișinău, Moldova, 5-6 octombrie 2017 | ||||||
|
||||||
Pag. 102-102 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Teza |
||||||
Inocuitatea smântânii e un ţel obligatoriu pentru a preveni riscurile fizice, chimice şi biologice pe fluxul tehnologic prin sistemul HACCP. Printr-un studiu de caz pe linia tehnologică a societăţii C.A.I. Curtici, am inventariat riscurile, stabilind puncte critice de control la recepţie, pasteurizare şi depozitare. |