Articolul precedent |
Articolul urmator |
882 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2021-05-27 10:31 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.13:631.563:579.24 (1) |
Cultura fructelor (1437) |
Lucrări agricole (1225) |
Microbiologie generală (133) |
SM ISO690:2012 POPOVICI, Ana. Modification of the phenols substances content in pear fruits in depending on storage conditions. In: Conservation of plant diversity, Ed. 5, 1-3 iunie 2017, Chișinău. Chișinău: Gradina Botanica (Institut), 2017, Ediția 5, p. 101. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conservation of plant diversity Ediția 5, 2017 |
||||||
Simpozionul "Conservation of plant diversity" 5, Chișinău, Moldova, 1-3 iunie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.13:631.563:579.24 | ||||||
Pag. 101-101 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie fenols substance, fruits of pear, storage conditions |
||||||
|