Modification of the phenols substances content in pear fruits in depending on storage conditions
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
882 3
Ultima descărcare din IBN:
2021-05-27 10:31
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.13:631.563:579.24 (1)
Cultura fructelor (1437)
Lucrări agricole (1225)
Microbiologie generală (133)
SM ISO690:2012
POPOVICI, Ana. Modification of the phenols substances content in pear fruits in depending on storage conditions. In: Conservation of plant diversity, Ed. 5, 1-3 iunie 2017, Chișinău. Chișinău: Gradina Botanica (Institut), 2017, Ediția 5, p. 101.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conservation of plant diversity
Ediția 5, 2017
Simpozionul "Conservation of plant diversity"
5, Chișinău, Moldova, 1-3 iunie 2017

Modification of the phenols substances content in pear fruits in depending on storage conditions

CZU: 634.13:631.563:579.24

Pag. 101-101

Popovici Ana
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor al AŞM
 
 
Disponibil în IBN: 26 octombrie 2018


Cuvinte-cheie
fenols substance, fruits of pear,

storage conditions