Articolul precedent |
Articolul urmator |
616 10 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-03-24 07:54 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
573.6:57.087:633.88 (1) |
Biologie generală şi teoretică (106) |
Tehnici biologice, echipament şi metode experimentale în general (194) |
Plante aromatice. Condimente. Plante aleaginoase. Plante colorante. Plante tanante. Plante medicinale (433) |
SM ISO690:2012 CIBOTARU, Natalia, BENEA, Anna, SOROCA, Irina. Comparative analysis of the total degree of flavonoids and polyphenols in different products of Hypericum perforatum. In: Conservation of plant diversity, Ed. 5, 1-3 iunie 2017, Chișinău. Chișinău: Gradina Botanica (Institut), 2017, Ediția 5, p. 72. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conservation of plant diversity Ediția 5, 2017 |
||||||
Simpozionul "Conservation of plant diversity" 5, Chișinău, Moldova, 1-3 iunie 2017 | ||||||
|
||||||
CZU: 573.6:57.087:633.88 | ||||||
Pag. 72-72 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Cuvinte-cheie H. perforatum, Hyperici flores, spectrophotometric, flavonoids, polyphenols |
||||||
|